I disse dage afholdes Tokyo Game Show i Japan hvor der traditionelt er fokus på japanske spil. I den forbindelse har manden bag Metal Gear Solid afsløret en 12 minutter lang gameplay demo hvor man får et indblik i prologen til spillet i form af Ground Zeroes.

I videoen ser man hovedpersonen Snake snige sig rundt på en militærbase i ly af mørket, hvor han både nedlægger vagter, stjæler en truck og til slut flyver væk i en helikopter.

Advarsel: I videoen bliver der talt japansk af Kojima og hans følge som kan gøre det udfordrende for de af os som ikke er flydende i sproget.

Ground Zeroes er i udvikling ved siden af hovedspillet Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Officielt udkommer det til Playstation 3 og Xbox 360 men det ser ud til også at være på vej til både PC, Playstation 4 og Xbox One.

Udgivelsesdatoen kendes endnu ikke.