Vrede spillere taber oftere i League of Legends

"Teamwork OP"

Riot Games, udvikleren bag det rasende populære League of Legends, har nu udgivet en video, hvor de opfordrer folk til at udvise bedre sportsånd når de spiller - og i den sammenhæng har de kigget på statistikken for hvor ofte vrede folk vinder, sammenlignet med folk der samarbejder.

Riots gratis MOBA bliver ofte kritiseret for at have nogle af de mindst venlige spillere, på trods af alt det Riot gør for at straffe denne opførsel.

Ifølge Riots seneste video vinder venlige spillere med en 1,7 millioner flere spil om dagen end gennemsnitlige spillere.

For hver negative spillere på et hold, som Riot siger det, har man mindre chance for at vinde. Med kun positive spillere har man 54% chance for at vinde, men dette er reduceret til 46% hvis man har tre vrede spillere. Derfra bliver det kun værre.

Riot går endda så vidt at sige, at der er en direkte sammenhæng mellem et holds opførsel, og den mængde guld de kan tjene i løbet af en kamp.

For den enkelte spiller kan det altså betale sig at være positiv. Folk som aldrig er blevet anmeldt for dårlig opførsel vinder generelt 10% flere spil end den gennemsnitlige spiller. På den anden side, så vinder de vrede spillere 35% færre spil.

Resultatet taler for sig selv.

Jump to comments (3)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading