Parkour-specialisterne Ampisound har strikket en imponerende, men og vanvittig video sammen, hvor de fortolker DICE's anmelderroste platformspil Mirror's Edge i levende live.

Videoen, der er optaget i Cambridge, England, er således set fra førsteperson, og skildrer parkour-ekspert Neil Cointet, som han ruller, løber og springer henover byens tage. Cointet er sågar klædt ud som spillets hovedperson Faith, hvilket gør sammenligneligheden så meget desto større.

- Vi er kæmpe fans af Mirror's Edge og har været vant til at høre folk sige; wow, det er ligesom virkelighedens Mirror's Edge, lød det fra Ampisound i forbindelse med udgivelsen af videoen.

- Nu hvor EA/DICE arbejder på Mirror's Edge 2, syntes vi det var på sin plads, at vi udgav denne video. Bliver den en succes, har vi allerede planer for en opfølger.

Du kan se Neil Cointet give den gas nedenfor. Den er farlig, hæsblæsende og helt og aldeles forbudt at imitere, i hvert fald hvis man har sit liv kært.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.