Top-5: League of Legends Champions

Får den sjoveste oplevelse på Summoners Rift

Med sine 115 Champions er det mere end bare en smule forvirrende, at finde ud af hvem man skal spille i League of Legends.

Men frygt ej, Eurogamer til redningen! Her får i nemlig en liste med fem Champions, der med garanti sikrer et sjovt spil.

Nr. 5 - Lee Sin

Hvis man vil irritere sine modstandere med at slippe væk fra de mest umulige situation, så er Lee Sin, den blinde munk, aldrig et dårligt valg.

Enhver League of Legends-spiller kan nikke genkendende til følgende situation:

Man står og hygger sig som AD Carry, godt gemt bag sine tanks. Det går godt, man nærmer sig at have alle de nødvendige items, og man piller nemt deres svage AP-karakterer ned. Men så sker det - ud af ingenting kommer der en lille hvid kugle flyvende gennem luften, og rammer en. Millisekunder bagefter følger der en munk med foden først. I løbet af korte sekunder er man død, og kan se frustreret til imens Lee Sin sparker ens holdkammerater væk, og hopper tilbage ind i skoven. Træls type.

Set fra den anden side er situationen meget mere underholdende. En kamp bryder ud, og man lister sig ud til siden, gemmer sig i skoven, indtil man ser sit snit til at hoppe ind på deres AD Carry. Efter man har tilintetgjort hende er det ikke sværere end at trykke W (for at bruge sin evne Safeguard), så hopper man hen til den Ward man tidligere satte i skoven.

Derefter er det bare at læne sig tilbage, og se til imens det andet hold skændes indbyrdes.

Med lidt øvelse går der ikke længe før at man kan gøre ligesom ham i nedenstående film. Han formår at dræbe to modstandere, der ellers lige troede at de nemt kunne dræbe ham under hans tårn.

Jump to comments (3)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading