Mød to ambitiøse danske LoL-gamere

Malthe "Pure4Own" og Oliver "MrKlanKox" streamer deres vej til Diamond-League

For nogle uge siden modtog vi hos Eurogamer.dk en interessant email. Den kom fra to unge danske drenge, som ville dele deres historie med verden, og vi må indrømme, at det fangede vores interesse.

Emailen kom fra Oliver "MrKlankox" Lemonakis, 15 år gammel, og Malte "pure4own" Lau, 16 år. Den drejede sig om, at de ville streame deres kamp fra Gold-League op til Diamond-League i League of Legends, det niveau som mange professionelle spillere befinder sig i.

Når de spiller sammen, tager de altid rollerne som Support og AD Carry i Botlane. Dette er den eneste lane i spillet, hvor der næsten altid står to personer, hvilket betyder, at det er enormt vigtigt at være god til at samarbejde dernede. Det er også der, hvor man får mest ud af at være to, der kender hinanden.

Oliver tager rollen som AD Carry, med Champions som Ezreal, Tristana, Vayne, Graves eller Kog'Maw. AD Carry er den rolle, der forventes at gøre massiv skade sent i spillet, ham der skal bære sit hold til sejren (deraf navnet Carry). Som støtte til Olivers Carry skal Malte vælge en Champion, der bedst muligt kan beskytte ham og hjælpe ham med at få kills. Til dette formål har han tidligere spillet typiske Champions som Blitzcrank og Leona, men er i senere tid gået over til mere alternative Champions.

Mest interessant er dog hans itembuilds. Usædvanlige metoder, såsom Thornmail som første item, eller at købe tre Cloth Armor så tidligt som muligt, har virket med succes for Malte (hvilket jeg personligt må sige er overraskende).

Oliver og Malte håber at nå op på at have mellem 100 og 300 faste seere, så hvis du synes, det lyder interessant, skal du endelig kigge fordi deres stream.

Du kan se dem spille inde på Twitch.tv (alternativt kan man tage MrKlanKoxs Stream), eller nedenfor, når de ellers er online.

Watch live video from mrklankox on www.twitch.tv

Jump to comments (1)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading