1

Udvikleren bag World of Tanks, Wargaming.net, har købt rettighederne til Total Annihilation og Master of Orion af Atari.

Begge blev købt i kølvandet på Ataris auktion, som sluttede sidste måned. Wargaming bød over Uber Entertainment for at få fingrene i Total Annihilation, og stak Stardock for at få Master of Orion.

Ifølge Develop, sagde Victor Kislyi, chef for Wargaming, til en pressekonference i Minsk at de vil lave store triple-A-spil, med hele Wargamings kraft bag, i begge serier.

- Total Annihilation og Master of Orion er klassiske strategispil. Selvom det er for tidligt at dele nogen detaljer, er vi mere end villige til at puste nyt liv i disse spil, som de fleste af os er vokset op med. Det er lige præcis der vores fokus kommer til at være, tilføjer han.

Det virker meget passende at Wargaming køber Total Annihilation, som anses for at være en af de mest indflydelsesrige RTS-spil nogensinde. Firmaet købte tidligere i år Gas Powered Games, studiet som er grundlagt af Chris Taylor, skaberen af Total Annihilation. Måske får Taylor endnu en chance for at lave et Total Annihilation-spil.

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Flere artikler af Mads Madsen