Riot blandt bedste arbejdspladser i verden

Amerikansk spilgigant slutter foran Google m.fl.

1
Riot Games' kontor i Santa Monica, CA, USA.

Riot Games er den fjerdebedste arbejdsplads i verden, når det kommer til it-virksomheder, det fastslår en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Glassdoor i samarbejde med branchebladet Business Insider.

Den californiske spiludvikler, bedst kendt for deres ekstremt populære onlinespil League of Legends, slutter dermed foran flere prominente it-navne, herunder Adobe, Apple, Intel og Google.

Derudover kan Riot Games prale af at være det eneste spilfirma på den 25 pladser store liste, der i øvrigt toppes af Mark Zuckerbergs Facebook.

- Alle er enormt passionerede omkring deres arbejde, og lærer du ikke noget nyt hver eneste dag, skyldes det, at du er på det forkerte kontor, lyder det bl.a. i medarbejderevalueringen af Riot Games.

- Firmaet tager sig usandsynligt godt af os og gør alt for at engagere os kulturelt såvel som intellektuelt og socialt, både med hinanden og industrien som helhed. Det er uden tvivl det bedste sted, jeg nogensinde har arbejdet, lyder en anden melding.

Riot Games blev stiftet i 2006, dette af spilentusiasterne Brandon Beck og Marc Merrill, der ønskede at drive en først og fremmest spiller-fokuseret virksomhed, hvor slutbrugeren altid er i centrum.

Tre år senere, i 2009, fik de deres gennembrud med MOBA-spillet League of Legends, der i dag er det mest spillede onlinespil i USA og Europa, med flere end 12 mio. månedligt aktive brugere. Så sent som i sidste uge blev League of Legends udråbt til en officiel sportsgren på lige fod med alle andre af den amerikanske regering .

Jump to comments (0)

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading