1
Titanfall har vind i maskineriet.

Respawn Entertainments Titanfall blev den helt store vinder, da brancheorganisationen Game Critics Awards annoncerede dette års E3-priser og tilhørende vindere.

Det Call of Duty-inspirerede mech-spil løb således med sejren i samtlige seks kategorier, det var nomineret; bedste spil, bedste originale indslag, bedste konsolspil, bedste pc-spil, bedste action-spil og bedste online-spil.

Dermed fejede Titanfall al konkurrence af banen, inklusiv Halo-skaber Bungies akkurat så hypede sci-fi-shooter Destiny, der måtte nøjes med fem nomineringer, men altså ikke sejre.

For de uindviede er Titanfall debutspillet fra tidligere Infinity Ward-direktører Jason West og Vince Zampellas Respawn Entertainment. Det læner sig markant op af netop Infinity Wards Call of Duty-serie, men har det twist, at kæmpemæssige robotter, mechs, deltager på slagmarken. Som vi lærte i vores nylige Titanfall-preview, er det fortrinsvis en multiplayer-orienteret spil.

Game Critics Awards er en årligt tilbagevendende prisuddeling med udgangspunkt i E3-messen, Los Angeles. Juryen består af folk fra 30 af Nordamerikas største spilpublikationer, herunder Game Informer, Los Angeles Times og Polygon.

Titanfall udkommer i Q1 2014, dette til Xbox One, Xbox 360 og PC. Respawn vil dog ikke udlukke en PlayStation 4-version på et ikke nærmere defineret senere tidspunkt.

Nedenfor følger de resterende kategorier og deres respektive vindere:

  • Bedste Hardware: Oculus Rift (Oculus VR)
  • Bedste Håndholdte Spil: Tearaway (Sony)
  • Bedste Action/Adventure: Watch_Dogs (Ubisoft)
  • Bedste Rollespil: Elder Scrolls Online (Bethesda Softworks)
  • Bedste Racerspil: Need For Speed: Rivals (EA)
  • Bedste Sportsspil: NHL 14 (EA)
  • Bedste Strategispil: Total War: Rome II (Creative Assembly)
  • Bedste Casualspil: Fantasia: Music Evolved (Harmonix)
  • Bedste Downloadspil: Transistor (Supergiant Games)

Spil der omtales i artiklen

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.