Det længe ventede post-Halo-projekt fra amerikanske Bungie blev i nat debuteret ved Sonys E3-pressekonference.

Og hvilken afsløring. Det spektakulære sci-fi-skydespil fik en godt 10 minutter lang gameplay-demonstration, der fulgte en gruppe venner kæmpe sig vej gennem et dystopisk, men smukt fremtidssamfund truet af fjendtlig invasion.

Gunplayet var klassisk Halo, men spilstrukturen af MMO-typen. Det er derudover klasse-baseret, hvorfor hver spiller vælger blandt et sæt evner, han/hun vil specialisere sig i. Akkurat som Borderlands har alle våben derudover forskelligt udseende (om der er lige så mange, må stå hen i det uvisse).

Samtidig var Destiny det måske flotteste spil på demonstration ved Sonys konference. Det fik virkelig hestekræfterne i PlayStation 4 til at spille, selvom den grafiske kvalitet, for pc-kendere, ikke blæser nogen bagover.

Destiny udkommer på et tidspunkt i 2014, dette til både Microsoft- og Sony-familien af konsoller. Gå ikke glip af gameplaydemonstrationen nedenfor.

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.