Om mindre end en uge udsender EA og Crytek en ny udvidelsespakke til Crysis 3, som vil tage skydespillet tilbage til sine oprindelige rødder.

Med The Lost Island, som udkommer den 4. juni til pc, Playstation 3 og Xbox 360, handler det igen om at erobre en junglefæstning som en supersoldat. Der er tale om en pakke målrettet multiplayer, hvor der kommer fire nye baner med.

De hedder Coastline, Creek, Crossing og Ascent og foregår i Stillehavet. Det gjorde Crysis 1 også, og dermed er pakken samtidig et markant skred i forhold til Crysis 3, der foregår i en postapokalyptisk udgave af New York. Derudover vil man med nye våben og to nye multiplayermodes skele til det første spil og skabe samme ånd fra dengang, hvor Crytek som udvikler høstede anerkendelse for sin tekniske formåen med Crysis 1.

Prisen for The Lost Island bliver 15 dollars til pc og Playstation 3 og 1200 Microsoft Points til Xbox Live.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Crysis 3: Anmeldelse

New York er overtaget af vild natur og den onde CELL-organisation. Prophet og Psycho vender tilbage med fed grafik, men er det overhovedet sjovt at spille?

Crytek nærmer sig konkurs

Krise for Crysis-folkene

Crytek har haft ubudne gæster

Personfølsomme data kan være stjålet

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce