Udviklerne bag det skægge, lille indie-spil, Game Dev Tycoon, har netop offentliggjort sine planer for spillets umiddelbare fremtid.

Greenheart Games har som en ny milepæl fået spillet ombord på Steam via Greenlight-ordningen, og det betyder langt flere penge i kassen, som kan bruges til at føre visionen for spillet ud i livet. Eksempelvis har udviklerne hyret en af sine egne på fuld tid til udelukkende at hellige sig spilprogrammering.

Det skal udarte sig i en snarlig opdatering, som retter balanceproblemer og tilføjer konkrete funktioner, som brugerne enten har bedt om eller vil bede om i nærmeste fremtid. Den planlagte opdatering forventes ude til august, men det er med forbehold for pludselig og uventede tilbageslag.

Ifølge udviklerne kunne det sagtens være udkommet for flere uger siden, men det gik op for dem, at der stadig var mange fejl og mangler, som ville skabe negativ omtale på Steam.

Vælger du at købe spillet allerede nu, vil du være sikret en gratis Steam-key, så snart spillet går live på Valves distributionstjeneste.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Game Dev Tycoon tilgængelig på Steam i næste uge

Stunt førte til Greenlight på Steam

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce