Spekulationerne om de første resultater af den nye aftale mellem Electronic Arts og Disney, der giver udgiveren ret til at lave videospil baseret på Star Wars-licensen, tager til.

En højtstående del af EA, økonomidirektør Blake Jorgensen, udtalte til teknologikonferencen Stifel 2013, at udsigterne til at kunne lave et nyt Star Wars: Battlefront er 'meget spændende'.

Det blev ikke sagt som en konkret annoncering af et nyt Battlefront, men som mere end blot en hentydning i så stort og officielt et forum.

- Eksempelvis er muligheden for at lave et nyt Battlefront, som jo har været et meget populært Star Wars-spil, sammen med mange af de andre traditionsrige serier, meget spændende, udtaler han.

At netop Battlefront kunne være et af de første EA-spil, kommer af, at et Star Wars: Battlefront III efter sigende var langt henne i udviklingen (nogen siger endda 99% færdigt), da det blev skrottet. I så fald burde EA relativt hurtigt kunne færdiggøre projektet og sende det ud på markedet.

Det blev også lovet, at de kommende EA-spil ikke bliver baseret på konkrete film i sci-fi-serien, men at de i stedet tager udspring i andre aspekter.

Jorgensen forventer også, at selve Disneys opprioriterede indsats for Star Wars-universet vil smitte af på EA's omsætning. Med mindst én Star Wars-film hvert år bliver der massiv interesse for alle merchandiserelaterede produkter, heriblandt spil.

EA har ladet DICE oprette et hold i Los Angeles, som udelukkende skal lave Star Wars-spil.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Intet 'nyt håb' for Star Wars 1313

Lucasfilm opgiver varemærket

LucasArts om det aflyste Star Wars 1313

Flot concept art viser en ny side af spillet der aldrig blev til

EA vil afsløre sine Star Wars planer til E3

Se alle de nye projekter om knap tre uger

DICE opretter hold kun til Star Wars-spil

Et californisk udviklingshold, der skal kværne spil ud af den nyerhvervede Star Wars-licens

Stort Star Wars udsalg på Steam

Køb 14 spil til 50% af udsalgsprisen

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce