Electronic Arts og Maxis har kastet sig over det næste projekt efter SimCity, der ellers stadig kæmper med trafikproblemer og mange tekniske fejl.

De to hold har sat gang i udviklingen af The Sims 4, som i dag er blevet varslet med en planlagt udgivelse til næste år. Til den tid vil det udkomme til Mac og pc, for der er ingen oplysninger om konsol- eller mobiludgaver af spillet.

Udviklingen vil finde sted hos The Sims Studio, som har erfaring med serien helt fra The Sims 3 i 2009 og frem til den seneste udvidelsespakke, University Life, som udkom sidst i marts.

Maxis forbeholder sig retten til at vente med yderligere info til senere på aftenen i dag d. 6. maj, men hvis man har Twitter, kan man gå i gang med hashtag'et #TheSims4 og se oplysningerne med det samme.

Alternativt kan du i mellemtiden se tilbage på The Sims 3-anmeldelsen fra 2009, hvor Maxis grundlagde simmerbyen og satte større fokus på livscykler og ambitioner. Det var et skridt væk fra det første The Sims, hvor det var rigeligt at tisse på de rigtige tidspunkter.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse