Der er dukket klip op online af free-running spillet Mirror's Edge på Oculus Rift.

Første-persons synsvinklen i Mirror's Edge fungerer umiddelbart rigtigt godt til VR-brillerne.

Det er dog lidt svært at bedømme ud fra YouTube filmen - den bedste effekt opnås nok ved at gøre sig skeløjet så man får et tredje billede i midten der kombinerer de to.

Mirror's Edge er så godt som lavet til at blive spillet med Oculus Rift, så man kunne godt forestille sig at DICE har planer om at understøtte Rift i efterfølgeren, der ifølge diverse rygter er undervejs.

I mellemtiden kan man få Oculus Rift til at virke med Mirror's Edge ved at installere Vierio Perception og deres FOV mod (via PCGamesN).

Developer Kit med Oculus Rift blev sendt ud i slutningen af marts og Valve annoncerede for nyligt Rift understøttelse til Team Fortress 2 - så det ville ikke undre hvis man så en del spil følge trop i den nærmeste fremtid.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012