1

Rollespilsdesigneren Richard Garriott, der har skabt og udviklet talrige RPG-titler i Ultima-serien, står overfor et fantastisk comeback takket være donationer fra pc-gamerne. For nogle uger tilbage søsatte Garriott en indsamling på Kickstarter, hvor han samlede penge ind til rollespilsprojektet Shroud of the Avatar.

Nu er indsamling slut, og det indsamlede beløb lyder på 1,91 mio. dollars. Målsætningen lød på én mio. dollars for at få færdiggjort projektet, men interessen har været overvældende.

Flere end 22.322 gamere har spyttet til kassen, og der er stadig mulighed for at bidrage til projektet uden for rammerne af Kickstarter. På den officielle hjemmeside er der løbet 138.000 dollars ind efter Kickstarter-indsamlingens afslutning.

Målet med Shroud of the Avatar er at skabe et godt, gammeldaws RPG i stil med dem, der udkom i de tidlige 90'ere. Samme tidspunkt, hvor Ultima-serien begyndte til pc og Mac. Som udgangspunkt kan du spille hele kampagnen offline, men det bliver muligt at indbygge multiplayerfunktioner i et tempo, som du selv bestemmer. Således er det muligt kun at have andre med som tilskuere og forbipasserende, eller du kan få en fuld MMO-oplevelse, hvor I kan stjæle ting og kæmpe med og mod hinanden.

Shroud of the Avatar kommer til pc, Windows og Mac, og de første planer lyder på en lancering til oktober næste år.

2

About the author

Robert Purchese

Robert Purchese

Senior Staff Writer

Bertie is senior staff writer and Eurogamer's Poland-and-dragons correspondent. He's part of the furniture here, a friendly chair, and reports on all kinds of things, the stranger the better.

Flere artikler af Robert Purchese