BioWare begynder snart på et nyt Mass Effect

De første planer og manuskripter er klar til en ny omgang Mass Effect. BioWare vil snart påbegynde arbejdet

Rollespilseksperterne fra BioWare begynder snart arbejdet med et nyt Mass Effect-eventyr. Meddelelsen kom fra udviklerens ledende skikkelser til den netop afholdte PAX East-spilmesse i USA. Her deltog BioWare i en spørgerunde, hvor de blandt meget sparsomme detaljer kunne delagtiggøre, at det bliver 'en helt ny ting'.

Bekræftelsen kom fra Casey Hudson, der har været designer på de seneste Mass Effect-titler. Kotaku har citaterne.

- Vi er snart klar til at påbegynde udviklingen af et nyt Mass Effect-spil, og det bliver en helt ny ting. Vi vil gerne give seriens fans en mulighed for at vende tilbage til det velkendte univers, men det bliver med en frisk start og en ny måde at træde ind i Mass Effect-universet på.

Udviklingen vil stadig finde sted hos BioWares hold i canadiske Montreal, men i modsætning til de tidligere spil er den kreative ledelse sat anderledes sammen. Hudson er med på sidelinjen som executive producer, da han er rykket til Edmonton for at have den daglige ledelse af andre BioWare-projekter.

Den hidtidige lead designer, Preston Watamaniuk, er også flyttet til andre rammer for at arbejde med nye og indtil videre hemmelige idéer.

Hvem skal lede slaget?
Hverken Watamaniuk eller Hudson ville bruge PAX til at røbe yderligere detaljer om det nye Mass Effect. Det er derfor uvist, om Shepard får en rolle eller i det mindste betydning i spillet, men der bliver som tidligere nævnt tale om en helt ny hovedperson. Shepard-trilogien er med andre ord ovre. Måske bliver tidspunktet og konteksten også en helt anden end i den hidtidige trilogi.

I samme PAX-seance kunne BioWare bekræfte, at Mass Effect stadig er på vej i en filmudgave. De knyttede en kommentar om, at der er sat et udmærket hold sammen til at få projektet på fode, og at det vil række ud over filmmediet og blive en unik medieudgivelse.

I begyndelsen af måneden udkom den sidste udvidelsespakke til Mass Effect 3, Citadel.

BioWare har tidligere ytret planer om en 2014- eller 2015-premiere på det nye Mass Effect.

Jump to comments (0)

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Hello Games bryder tavsheden

Endelig nyt om No Man's Sky efter længere tids radiotavshed.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading