Aliens: Colonial Marines skal blive bedre

Randy Pitchford og resten af Gearbox har ikke glemt Aliens: Colonial Marines. Det gælder i hvert fald udgaverne til pc, Xbox 360 og PS3

Halvanden måned efter premieren på Aliens: Colonial Marines er Gearbox stadig opsat på at rette de fejl, der har præget spillets første tid på markedet. Holdet arbejder på flere fokusområder i de næste patches, der især skal gøre multiplayerdelen mere fængende, men også sikre med bedre balance og AI til singleplayerkampagnen.

Chris Faylor, der er spillets community manager, beskriver forandringerne i et nyt brev til gamerne.

De seks fokusområder er 'mere aggressiv AI', 'fleksibel sværhedsgrad', 'begrænsning af snyd', 'strammere våbensystemer', 'bedre pc-grafik' og 'lettere patching'. Arbejdet gælder de næste par patches til spillet, hvor Gearbox desværre ikke er parat til at fortælle, hvornår den første dukker op.

Ud af de nævnte fokusområder kan man se en erkendelse af, at de meget kradse bruger- og anmelderreaktioner rammede Aliens: Colonial Marines udmærket ind. Siden spillets udgivelse har pc-moddere eksempelvis bygget bedre DirectX-understøttelse ind i spillet, simpelthen fordi udviklerne havde anvendt en forældet udgave til effekter og tekstur.

Inddæmningen af snyd kommer også, fordi det har vist sig let at hacke spillets multiplayerdel og få overmenneskelig styrke og helbred.

Intet nyt fra Wii U-fronten
Opdateringerne vil kun udkomme til Xbox 360, PS3 og pc, for i et andet interview har Gearbox Softwares øverste chef, Randy Pitchford, nærmest slået hånden af Wii U-udgaven. Denne bliver udviklet eksternt hos Demiurge.

- Vi får at se, hvad der skal ske. Det er ikke vores beslutning. Udviklerne har klaret det godt, spillet fungerer, men det er SEGAs hovedbrud, udtaler han.

Oprindeligt skulle Wii U-udgaven være udkommet i denne måned, men den er i stedet sat på foreløbig pause. SEGA har ikke ønsket at kommentere spillets fremtid trods adskillige forespørgsler. Efter en gennemgang af danske onlinespilbutikker er der ikke listet nogen officiel releasedato på nuværende tidspunkt.

Det gør det uvist, om spillet overhovedet udkommer til Wii U, eller om SEGA vil skrinlægge arbejdet.

Aliens: Colonial Marines udkom i midten af februar, og som Eurogamer havde forventet i sit smugkig, var det færdige resultat meget skuffende. Der var problemer med grafikken, som var utidssvarende, og med spillets kunstige intelligens, hvor Aliens-figurene kunne gå frit forbi spilleren uden at reagere. Gamerne måtte gå til selvtægt for at få ordentlig og moderne DirectX-grafik ombord i spillet.

Jump to comments (0)

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading