Bungies kommende skydespil Destiny kommer til at få eksklusivt PlayStation indhold, annoncerede de i nat til Sonys PlayStation 4 event.

Destiny kommer både til PlayStation 3 og PlayStation 4 - og det forventes at Xbox og PC også får det, selv om det ikke er bekræftet endnu.

President for Bungie, Harold Ryan, delte nyheden. Efter Bungies enorme succes med Halo serien - som 343 Industries nu har overtaget - er der store forventinger til Destiny, der beskrives som et MMO FPS. Du kan læse mere om spillet i vores preview af det.

I forbindelse med annonceringen vises der en smule gameplay frem, som kan ses i nedenstående video

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012