Det næste spil fra japanske Team ICO, The Last Guardian, er fortsat meget forsinket og med en usikkr tidshorisont foran os. Alligevel får vi nu at vide, at det før eller siden vil dukke op på spilbutikkernes hylder. Det forsikrer spillets designer, Fumito Ueda, der instruerer og leder udviklingen af spillet via Team ICO. Du kan læse meddelelsen til udviklerens fans på Udeas egen hjemmeside.

- Som mange har hørt, forlod jeg Sony for noget tid siden for at prøve nye og kreative opgaver af. Men jeg arbejder stadig med The Last Guardian i en freelancerolle. Det er stadig under udvikling af et meget talentfuldt hold, lyder det på hjemmesiden.

Han vil dog ikke uddybe, hvor langt holdet er med The Last Guardian, og hvornår vi i givet fald kan regne med at spillet udkommer. Vi skal helt tilbage til E3-messen i midten af 2009 for at finde det første glimt af spillet, og siden er action-adventure-titlen gået fra den ene stille forsinkelse til den anden.

I The Last Guardian er hovedpersonerne et usædvanligt makkerpar bestående af en lille dreng og en stor grif. De skal sammen flygte fra forladt ruin, men der er mange fjender, der forsøger at splitte de to ad.

Måske bliver The Last Guardian en del af Sonys snarlige E3-event den 20. februar, hvor elektronikgiganten ventes at afsløre Playstation 4 for første gang -- sammen med en række idéer til den nye konsols spil.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

The Last Guardian anmeldelse

Bliver dit julegaveønske en katteørn fra The Last Guardian?

E3 2016: Streams, nyheder, tidspunkter og mere

Alt hvad du skal vide om E3 på et sted.

The Last Guardian forsinket. Igen.

Denne gang er det et par uger mere, du skal vente...

Mytisk PlayStation 3-spil fortsat under udvikling

...men hvornår vi får det at se, ved ingen

E3 2013: Hvor er The Last Guardian?

Sony kan ikke finde ud af, om spillet er aflyst

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce