Sonys økonomiske kvaler fortsætter ufortrødent trods mange forsøg på at slanke omkostningerne og sælge overflødige aktiver fra. Elektronikgigantens seneste kvartalsregnskab bød på det ottende underskud i træk, og aktionærerne kvitterede øjeblikkeligt ved at sende Sonys aktiekurs ned med hele 10%. Det er det største fald på én enkelt dag i fire år for Sony.

Det skriver det amerikanske finanstidsskrift, Bloomberg.

Sidst Sony var i så store børsproblemer var i november 2008, hvor firmaet blev fanget i den globale finanskrises udbrud.

Sonys seneste kvartalsregnskab bød på et underskud på 116 mio. dollars og en omfattende nedjustering af forventningerne til den håndholdte Vita. Sony forventer at sælge tre mio. færre Vita-enheder end forventet i den kommende tid. Der er dog ikke planer om at skrotte platformen, da Sony fortsat vil tilstræbe et stabilt flow af kvalitetstitler fra Sonys egne og fra andre udviklere.

Næste skridt for Sonys spildivision er en mediebegivenhed den 20. februar, hvor alt peger på den første afsløring af Playstation 4. Det er dog ikke sikkert, om den nye konsol får premiere til vinter eller først til næste forår.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce