The Witness

Dødsstraf, hackere og brud på fysikkens love - Vi ser på fem af de mest interessante kommende indiespil i 2013

2013/articles//a/1/5/5/2/7/8/2/eurogamer-uq1q3v.jpg

Jonathan Blow er manden bag dette hemmelighedsfulde nye spil. Vi kender ham som geniet bag det hjernevridende megahit Braid, men også som den notoriske forum-lusker, der hele tiden poppede ind og fortalte folk, hvad de skulle mene om spillet. I Indie Game: The Movie fortæller Blow om, hvor skuffet han blev over folks reaktioner på spillet. Braid, der i øjeblikket har en score på 93 ud af 100 mulige på Metacritic, der jo som bekendt tager gennemsnittet af næsten samtlige anmeldelser på nettet, var en stor succes, men ikke på den måde, dets skaber ønskede.

Blow er en mand, der søger mere end bare at skabe spændende gameplay. han søger dybere mening, og det er prisværdigt, selv om han tilsyneladende ikke er god til at lade folk danne deres egen mening efterfølgende. Han har selv taget konsekvensen af reaktionen på Braid, og holder virkelig kortene tæt ind til koppen med sit nye udspil, The Witness. På overfladen vækker spillet minder om storklassikeren Myst, da spilleren skal navigere rundt på en lille ø og løse forskellige gåder i det omgivende miljø. I skrivende stund skulle der være over 500 gåder at løse, men vi ved ikke meget mere, end at spilleren kan manipulere med selve terrænet i spillet. Til gengæld ser spillet ganske smukt ud, og Blow har annonceret, at der stadig ikker nogen, der kender "hjertet" i spillet. Om det er en gameplaymæssig ting, som tidsmanipulationen i Braid, eller en historiemæssig ting, ved vi ikke, men vi glæder os til at finde ud af det, når spillet udkommer senere på året.

Der er ikke frigivet officielle videoer fra spillet endnu, men herunder kan du se, hvordan øens udseende har udviklet sig.

Jump to comments (2)

About the author

Jonatan A. Allin

Jonatan A. Allin

Contributor

Jonatan er en langhåret pixelfetichist, som elsker fightingspil, indiespil, rollespil, bilspil, chiptunes, dødsmetal og mikrobryggerier. Han mener, at spilindustrien endelig er ved at blive voksen, men han kæmper en hård kamp for aldrig selv at blive det. Han har en achievement i engelsk og film- og medievidenskab fra KUA. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009

Relateret indhold

Stardew Valley til konsol den 14. december

Pixelerede landbrug kommer til konsol i december.

Football Manager 2017 - Anmeldelse

Gentagelsens ulidelige lethed.

Uncharted-filmen forsinket

Uncharted: Jagten på en ny releasedato.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading