Udviklerne af World of Tanks, Wargaming, har lagt billet ind på de amerikanske udviklere af det overraskende vellykkede F.E.A.R. 3. En billet til 20 mio. amerikanske dollars, vel at mærke.

Fremover er Day 1 Studios en del af det hviderussiske team, der har markeret sig som en stor part i onlinescenen med World of Tanks. Deres første opgave bliver ifølge dagens pressemeddelelse at udvikle et nyt konsolspil, hvor det dog er for tidligt for os at få oplyst hvad det går ud på, hvornår det skal udkomme og om det skal koste penge.

- Det er et stort skridt for Wargaming at træde ind i konsolbranchen, og vi glæder os til at udvide vores tilstedeværelse på andre platforme end pc, udtaler Victor Kislyi fra Wargaming.

I pressemeddelelsen lægger holdet dog vægt på, at Wargaming ønsker at udvide sine færdigheder og bibliotek indenfor free-to-play-genren, hvor de i forvejen er til stede med World of Tanks. Dette gratis MMO har ikke færre end 45 mio. spillere over det meste af verden, så faktisk er det ikke så overraskende, at Wargaming kan smide så betragtelige summer efter en amerikansk udvikler.

Day 1 Studios satte sig selv på landkortet med F.E.A.R. 3, der overraskede positivt i forhold til holdets knap så succesfulde tidligere projekter.

Eurogamer.dks Mikkel Zangenberg gav spillet 8/10 i sin F.E.A.R. 3 anmeldelse.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse