League of Legends i lange baner

År 2012 - en rapport fra frontlinien i League of Legends

2012 har været LAN året. Mere end 80% af tiden skete fandt gaming sted i samme rum som nogle andre. Og når der ikke er andre kropsligt til stede, så er de i højtalerne over Skype.

Jeg ved ikke helt hvornår det er sket, men på et eller andet tidspunkt i løbet 2011/tidlig 2012 blev jeg træt af singleplayer spil. Siden Batman: Arkham Asylum har jeg nærmest ikke spillet noget singleplayer. Der skal enormt meget til før at jeg synes det er sjovt at sidde alene foran skærmen uden at kunne dele oplevelsen med nogen.

Heldigvis er det ikke det store problem - der har været mange gode multiplayer spil at tage fat i i 2012, og især 2 spil skiller sig ud. PlayStation All-Stars Battle Royale og League of Legends (ja, det er ikke fra 2012, men det er stadig det mest populære).

Der er noget fantastisk over League of Legends. Når der diskuteres hvad der skal spilles er League of Legends altid mit første bud. Der er bare så stor mulighed for variation i det.

Og har jeg lyst til at spille seriøst? Så gør som de professionelle, spil efter metaen, vælg dem man spiller allerbedst. Og vind!

Alternativt kan man også spille for at have noget mere afslappet sjov. Vælg nogle lidt alternative champions - eller endnu bedre nogle alternative kombinationer. Hvis man er LoL gamer og endnu ikke har prøvet at spille Volibear/Jayce som botlane så går man virkeligt glip af noget sjov.

Mine egne favorit champions er Teemo og Singed. Teemo bliver jeg aldrig træt af at spille. Det der virkeligt gør det sjovt er, at man bare kan mærke modstanderens frustrationer gennem skærmen når de får bank af en lille yordle - og som Singed kan jeg knap nok blive siddende i stolen af bare grin når jeg slipper væk med mindre end 30 liv og de to der jagter een dør til tårnet og ens gift.

2
Ja, jeg har både Astonaut Teemo og Surfer Singed.

Det skal indrømmes: League of Legends er mit yndlingsspil - andre spil kommer ikke engang tæt på.

Når det er sagt synes jeg at det er meget svært for tiden. Op til Season 3 havde jeg en plan om at skulle være Gold Rated så jeg kunne få en flot ramme omkring mit billede i loadskærmen. Jeg ville selvfølgeligt også gerne have det seje Janna skin. Desværre lykkes det ikke for mig. Jeg fejlede ikke fordi jeg ikke var god nok - min Normal Elo er 1600 ifølge Lolmatches.com - jeg har bare aldrig spillet særligt meget ranked. Så da jeg endelig gik igang nåede jeg simpelthen ikke derop.

Da Season 3 så kom var jeg ekstatisk. I meget kort tid. Ærligt talt blev jeg skuffet. De nye ændringer vender op og ned på rigtigt mange ting, og jeg føler at jeg skal til at starte helt forfra med spillet. Noget som jeg ikke har tid til. Derudover havde jeg regnet med at de nye ændringer ville gøre det endnu sjovere at spille Teemo. På en eller anden måde har ændringerne bare resulteret i at jeg næsten altid kommer imod Champions som er gode mod Teemo.

Derfor har jeg næsten ikke spillet de sidste par uger. Jeg skal lige have taget mig sammen til at komme op på hesten igen og få lært hvordan spillet nu fungerer.

Heldigvis er det ikke det store problem, at skulle sætte sig ind i spillet igen. Der er så mange professionelle som laver film og giver gode råd at det sværeste næsten er at vide hvor man skal starte! Jeg følger altid lidt med i turneringerne, og der får man altid nogle gode råd og idéer. Da der var Season 2 finale i 2012 sad jeg også og så med, sammen med en hel gruppe venner. Det er vores alternativ til at se fodbold, og jeg kan klart anbefale det.

Hvis der sidder nogen derude og ikke har prøvet League of Legends endnu vil jeg sige, at lige nu er det oplagte tidspunkt. Der sidder en hel masse spillere derude der - ligesom mig - ikke helt har styr på hvordan det hele fungerer lige nu, så der er gode mulighed for at være mere på lige fod med dem der har spillet længe.

Der lister sig af og til andre spil ind over. Som nævnt er jeg glad for PlayStation All-Stars. Jeg anmeldte spillet tilbage i november, og har siden spillet det hver gang jeg har haft mulighed for at samle nok spillere. Hvis man kan huske hvor sjovt man havde det med Smash Bros. i sin tid har man en god idé om hvor sjovt vi har det når vi mødes.

Hvordan min gaming i 2013 kommer til at se ud er svært at sige. Jeg har for nyligt anskaffet en PS3, så der kommer til at være en del mere konsol gaming, og man kan også ret sikkert sige at jeg bliver ved med at spille League of Legends - men udover det er intet sikkert.

I LoL kan i fange mig på EU West serveren under navnet Jethro. GG.

Jump to comments (0)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading