The Sims 3 er fortsat så populær blandt pc-gamerne, at Electronic Arts har en ny stribe udvidelser på plakaten i løbet af dette år. I første omgang er der sat navn på to af dem, men senere på året er udgiveren parat med endnu flere, alt efter om interessen stadig er stærk fra forbrugernes side. Alt udkommer til både pc og Mac.

Det fortæller Electronic Arts til GameStop.

Den første udvidelsespakke i rækken hedder The Sims 3: University Life og sendes på markedet til marts. Som navnet antyder, starter dine simmere på universitetet og skal her gå til time, få forskellige fine doktorgrader og opleve det, som EA kalder 'livsstilen på college' -- alt efter, hvad censurmyndighederne godtager. Udvidelsespakken bygges op omkring en decideret universitetsby, hvor der er nye butikker og steder at besøge.

Sims 3 - snydekoder, tips tricks og strategi

Den anden pakke får navnet The Sims 3: Island Paradise. Her er den største funktion husbåde, som man kan bruge til at udforske eksotiske øer. Man kan også åbne sine egne feriehoteller og udforske det åbne hav. Planen er at sende paradiset på gaden til juni.

De planlagte udgivelser senere på året drejer sig først og fremmest om én udvidelsespakke, hvor simmerne får mulighed for at rejse frem i tiden og opleve ny teknologi og måske deres fremtidige selv. Der kommer også en selvstændig stuff pack, der omhandler kendte filmserier med genstande og indstillinger. Begge disse pakker er på gaden inden årets udgang, men det er ikke afsløret, hvornår det helt præcist bliver.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Sims 3: Ind i Fremtiden - Anmeldelse

Udforsk EA's bud på fremtiden

Sims 3 - snydekoder, tips tricks og strategi

Redaktionens største Sims 3 fan har samlet alle de bedste tips og tricks fra det populære sociale spil (opdateret 14 jan.)

Maxis varsler The Sims 4 til næste år

I en pressemeddelelse helt uden simlish eller Katy Perry

Mest solgte spil i uge 44

Battlefield 3 og Uncharted kæmper om topplaceringen.

Mest solgte spil i uge 42

2 x fodbold blandt ugens tre øverste.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce