CLG EU forlader CLG

Bedre tilbud fra anden side.

Counter Logic Gaming annoncerede i fredags på deres hjemmeside at deres Europæiske hold, CLG.EU, har valgt ikke at forny deres kontrakt med organisationen. CLG.EU er holdet som de to danskere Froggen og Wickd spiller for.

CLG.EU's kontrakt udløb i slutningen af december, og på trods af at CLG gjorde hvad de kunne de ikke konkurrere med tilbud fra andre organisationer.

"Det gør mig ondt at se CLG.EU forlade os, men jeg forstår deres position og den fantastiske tilbud de har fået", fortæller George "HotshotGG" Georgallidis, President for CLG. "I deres tid hos CLG har Snoopeh, Krepo, Yellowpete, Froggen og Wickd bevist at de er en af det mest konsekvente og formidable hold i League of Legends."

"Jeg er stolt af hvad de har opnået; taknemmelig for den værdi og ære de har bragt til CLG; taknemmelig for den tid vi har tilbragt sammen som holdkammerater og venner ved events, i Korea og i gaminghuset i Californien; og jeg er spændt på at se dem forsætte med at udvikle sig, ikke kun som spillere men også som mennesker. Held og lykke i sæson 3 og fremover!"

I løbet af deres tid hos organisationen har CLG.EU 10 gange fået placeringer i top 3, og har vunder DreamHack Summer 2012, Lone Star Clash 2 og Corsair Vengeance Cup. Derudover har de fået 2. plads i Azubu The Champions Summer 2012 og 3./4. plads i Riots sæson verdensmesterskab.

1

Jump to comments (1)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading