GOG: Et døgn med dommedagstilbud

Fordi du kun har få dage tilbage at spille dem i.

"The End might be near. Better play some games!"

Det svinder ud med datoer i den mayanske kalender, hvilket har fået diverse dommedagsprofeter til at spå om Jordens fortstående undergang. Selvom man med rette kan have sin skepsis, mener den digitale spilbutik GOG, at der kunne være noget om snakken og har set sit snit til at lukrere kommercielt på begivenheden.

I forlængelse af deres allerede eksisterende vinterudsalg afholder de nemlig et dommedagsudsalg, der løber frem til klokken 15.00 i dag, d. 20/12, og her kan man købe mere end 125 spil til 75% af den oprindelige prise.

Der er oven i købet lavet en del pakkeløsninger, der betyder, at jo flere spil, man køber inden for de forskellige kategorier, jo mere sparer man. Eksempelvis er der skabt en Bullfrog Favourites kategori, hvor i følgende stærke Bullfrog-titler indgår: Dungeon keeper 1+2, Theme Hospital, Magic Carpet, Syndicate og Populous 1, 2 og The Beginning.

Da man selvfølgelig på ingen måde kan nå at spille disse klassikere igennem på de få tilbageværende dage af Jordens eksistens, forklarer GOG, at vi måske ikke skal tage de gamle mayaneres dommedagsprofeti så tungt alligevel:

GOG.com in no way endorses The End of The World. We like it here. If you have a Death Star, a Death Ray, or a fleet of Cyber T-rexes with Lasers, please don't destroy the Earth right now. At least wait until we release that game that everyone's waiting for. And that one, too. No, that one probably will never happen.

De apokalyptiske tilbud kan findes hos GOG.

Jump to comments (1)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading