DreamHacks League of Legends turnering afgjort

Flere og flere danske professionelle.

DreamHack foregår i Jönköping i Sverige, og er officielt verdens største LAN event. I 2009 havde de over 200.000 besøgende. Til hver event er der selvfølgeligt en masse turneringer og konkurrencer, og til de seneste events har der også været League of Legends turneringer. 8 hold dyster om førstepræmien som er 125.000 svenske kroner.

Til denne turnering har der været hele 7 danskere med; de to danskere som spiller CLG.EU (Froggen og Wickd), og det danske hold Copenhagen Wolves. Begge hold nåede til semifinalen, hvor Copenhagen Wolves blev slået ud af CLG.EU.

Der blev leveret noget legendarisk spil af danskerne, men specielt Froggen gjorde det godt, med en enormt god Lux i kampen mellem CLG.EU og Copenhagen Wolves (som i kan se en samling klip fra nedenfor).

CLG.EU tabte dog til FnaticRC i finalen, imens omkring 100.000 mennesker heppede med hjemmefra da de blev vinderne af DreamHack Winter 2012 League of Legends turneringen, og løb med de 125.000 svenske kr.

Kampen kan ses på Twitch.tv.

Jump to comments (0)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading