League of Legends laver om på tingene

Riot har store planer for tredie sæson men hvad er de?

Ligesom sidste år har Riot planer om betydelige ændringer når næste sæson skal starte. Sidste år så vi ændringer som nye items, ændring af hvordan "jungle" fungerer i spillet og ændringer i Masteries. Men hvad kan vi forvente i år?

"Alt i alt er vi godt tilfredse med udvalget af Champions til alle niveauer, og varieteten i de vindende strategier som bliver brugt," skriver Morello. "Men vi synes der stadig er måder vi kan forbedre spillets tempo, enkelte Champions roller og muligheden for tilpasning."

Men selv om Riot har lagt flere beskeder ud om de kommende ændring, er der stadig et gevaldigt mangel på reél information, hvilket brugere på Reddit også har været hurtige til at påpege. "For dem af jer som følger vores beskeder, kan det vi har lagt ud godt virke lidt tyndt," skriver Morello til brugerne på Reddit. "Vi har valgt at gøre det sådan af flere grunde."

Riot mener det er vigtigere for spillerne at kende til konteksten før de får ændringerne at se. Derfor bliver ændringerne nu gradvist afsløret inde på deres hjemmeside. Indtil videre er der lagt information op om hvad vi kan forvente af ændring til items i sæson 3. "Vi vil gerne fikse de eksisterende problemer som der er med items, samtidigt med at vi prøver at skabe flere valgmuligheder," skriver Riots Xypherous på deres forum.

League of Legends er en af de største spil i verden, og er ikke blevet det ved at Riot vender det døve øre til deres spillere. Derfor kan man godt forvente at uanset hvad de finder på, skal resultatet nok blive godt.

Nogle af ændringerne er allerede indført, vigtigst af alt det nye 3v3 map. De andre bliver som sagt gradvist afsløret på Riots hjemmeside i løbet af de næste par dage.

Nedenunder ses Riots gennemgang af den opdaterede Twisted Treeline.

Jump to comments (0)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading