Ubisoft har planer om at udgive en samling af alle Assassin's Creed spil i en stor boks.

Assassin's Creed Anthology Edition kommer til at inkludere Assassin's Creed, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations og det helt nye Assassin's Creed 3.

Desuden får man alle DLC udvidelserne og alle multiplayer pakkerne med.

Formentligt kommer det også til at inkludere Assassin's Creed 3 Season Pass som først kommer ud til næste år.

Ubisoft har endnu ikke annonceret boksen, så vi kan hverken være sikre på udgivelsesdato, pris eller hvilke platforme det kommer til. Der kendes kun til boksen takket være det franske Amazon (opdaget af AC.ru).

1

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Flere artikler af Mads Madsen