På Eurogamer.dk er vi ret glade for Football Manager 2013, især for den nye Classic Mode, der tager serien tilbage til de gamle Championship Manager-dage med knap så kompliceret gameplay og en mere direkte vej igennem sæsonerne. Det har vist sig ret underholdende, når du slipper for at delegere samtlige opgaver og styre samtlige dele af forretningen.

carrol

Siden lanceringen har der derfor været spekulation om Classic Mode med tiden bliver adskilt fra selve Football Manager i et separat spil. Det afkræfter Sports Interactives Miles Jacobsen i nye udtalelser til Eurogamer.

- Det bliver ikke adskilt i to til pc. Planen er stadig at tilbyde så meget for pengene som muligt, og det betyder, at Classic stadig skal være med i Football Manager, udtaler han.

Dog indrømmer Jacobsen, at Classic Mode oprindeligt var ment som en konsoludgave af Football Manager. Idéen blev skitseret for SEGA, der dog ville have en prøveballon sendt afsted for at se, om spillerne overhovedet ville være interesseret i konceptet. Et spørgeskema blev sendt rundt til 900 tilfældige gamere, og der foretrak størstedelen at spillet forblev et pc-spil.

Sports Interactive har ikke siden haft planer om at udvikle Football Manager til konsollerne.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse

Kommentarer (1)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Football Manager 2013 - Anmeldelse

Næsten lige så let som at handle i IKEA.

EA indrømmer nederlag til Football Manager

Udgiveren lader slut-fløjtet lyde for FIFA Manager-serien

Football Manager 2013 er seriens bedst sælgende

Der er store tal bag det seneste Football Manager

Football Manager får opdaterede holdlister

Med en ny patch er listerne korrekte per januar 2013.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce