GOG.com laver atypisk Halloween-udsalg

No tricks, just treats.

Allehelgensaften er en skræmmende tid. Spøgelser lurer i hjørnerne, hekse flyver rundt på deres koste, og hen mod aftenen samles mange grupper af små monstre og gespenster, som går fra dør til dør i håb om at få deres krav opfyldt når de råber "Trick or treat!"

GOG.com, der nu holder sit årlige Halloween-udsalg, har denne gang valgt at fokusere på at uddele treats, fremfor tricks. De har derfor sat en række "hyggelige" spil på tilbud, i denne skræmmende tid. I de i alt 15 spil, findes bl.a. titler som; "Rayman", "Mutant Mudds", "Simon the Sorcerer", "Worms" og flere. Samtlige tilbud er på 50% af originalprisen.

Det polske GOG.com (tidligere Good Old Games) er kendt for at sælge gamle spiludgivelser, både kendte såvel som glemte. Deres katalog er lige nu oppe på lidt under 500 spiltitler, der er optimeret til at kunne fungere på nyere styresystemer.

Det digitale spil-site er bl.a. også udbredt for at have en "No DRM" politik, samt at have en masse ekstra med i godteposen, når man køber spil hos dem, såsom digital manual, soundtrack, wallpapers mm. Nyligt annoncerede GOG, at udvalgte spil også understøtter Mac.

GOG's Halloween udsalg er begyndt og gælder frem til fredag d. 2/11 kl 11.

Jump to comments (2)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading