Mass Effect 3 Wii U preview

Tag kontrol over dit hold med Wii U

Vi har været i London og haft fingrene i Mass Effect 3 til den nye Wii U konsol. Men er det værd at spille igen, bare fordi det er til en ny platform?

Det første indtryk er positivt. Spillet ser godt ud på Wii U. Kontrollerne tager lidt tid at vænne sig til, men hvis man normalt spiller på konsol burde det ikke være noget problem. Det minder om at spille på enhver anden konsol. Men så er der den ekstra skærm.

1
Den ekstra skærm viser dit kort.

I ME3 bruges skærmen i kontrolleren til at se kortet, og til at styre dine holdkammerater. Du har 8 knapper i siderne af skærmen som kan bruges til at aktivere forskellige evner. Midten af skærmen er dit kort. Der kan du få et overblik over området du er i, og du kan desuden bruge det til at bestemme hvor din holdkammerater skal stå. Disse funktioner har før været noget man skulle pause spillet for at få adgang til, så det er beregnet til at give en mere flydende oplevelse af spillet, ved at man kan udstede ordrer i realtime.

Men det er svært. Man har jo ikke skulle kigge på sit joystick siden dengang man købte sin konsol. Det ligger jo i fingrene! Det gør det ikke på Wii U. Manglen på fysiske knapper gør at man konstant sidder og kigger ned for at ramme det man vil trykke på. Formentligt er det bare et spørgsmål om tilvænning, men det kommer til at føles kejtet det første lange stykke tid. Heldigvis er der dog ikke noget i spillet som er bevægelsesstyret, så man slipper da for at sidde og ligne en idiot imens man spiller.

Den lille skærm kan også bruges en anden måde: man kan spille på direkte den. Hvis der er en anden der skal bruge fjernsynet, trykker man bare lige på en knap og så spiller man på kontrolleren. Det er nærmest en forvokset gameboy, men det ser godt ud. Overraskende godt ud faktisk, det er lige før man ville foretrække at spille på den lille skærm.

2

Ud over forskellen på styringen er spillet det samme som det altid har været, med nogle få detaljer: From Ashes DLC er med som udgangspunkt, hvilket den udvidede slutning, Extended Cut, også er. Derudover får man adgang til Genesis 2, som er en interaktiv tegneserie der fortæller historien fra de tidligere spil, og lader dig tage beslutninger undervejs, for derefter at lave et savegame der afspejler de valg man har taget. Det savegame kan man så spille videre på i Mass Effect 3.

Multiplayer findes også, og er som på de andre konsoller, med den undtagelse at det ikke kræver online pass.

Jump to comments (0)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading