Største pengepræmie nogensinde i e-sports

League of Legends Season 2 finale.

League of Legends er skabt af en af de tidligere skabere af Warcraft 3 mappet "Defense of the Ancients". Der spilles 5 mod 5 i et strategispil som belønner samarbejde og hurtig tænkning. Det er gratis at spille, og har siden det blev kom ud været en af de hurtigst voksende spil i verden, og har været en kæmpe succes for Riot Games som står bag

Sidste år afholdte de verdensmesterskab, en succes de gentager i år. Med hold fra overalt i verden, inklusiv 2 spillere fra Danmark der spiller for CLG.eu, tyder det på at blive en af de største e-sports events man nogensinde har set, og med en præmiepulje på 5 millioner dollars er der god grund til at levere sit bedste.

De indledende runder er blevet spillet, den endelige finale står til at skulle spilles d. 14. october kl 4:00, mellem Taipei Assassins og Azubu Frost. Det hele kan ses live her, med kommentarer fra diverse ansatte hos Riot og tidligere professionelle spillere.

Jump to comments (0)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading