Udsigten til at få det fjerde Gears of War-spil, Judgment, ud på markedet til Xbox 360 og pc til marts næste år, har fornyet muligheden for en film baseret på det actionpumpede skydespil. Det skriver det amerikanske filmmagasin, Variety.

Filmselskabet Creative Artists Agency har sat skub i udviklingen og vil angiveligt bruge et færdigt manus fra Stuart Beattie, mangen bag Pirates of the Caribbean: I Ukendt Farvand. Projektet udvikles i tæt samarbejde med Epic Games, der har stået bag de hidtidige Gears of War-titler. I forhold til tidligere er der dog den forandring, at hovedpersonen bag seriens store popularitet, Cliff Bleszinski, ikke længere arbejder for udviklerholdet.

En filmudgave af Gears of War blev afsløret helt tilbage i 2007, hvor serien var på sit foreløbigt højeste. Dengang havde New Line Cinema store planer for projektet med et budget på knap ét hundrede mio. dollars. Siden stjal The Hobbit så meget fokus hos New Line, at GoW blev sat i bero.

About the author

Christian Kruse

Christian Kruse

Contributor

Christian har skrevet om computerspil i 10 år og har set alle ender af branchen: som teenager på jagt efter gratis spil, som chefredaktør for Boomtown-imperiet og som highbrow spilanmelder på Politiken. I denne periode brugte han sin fritid på en uddannelse som læge, og kl. 4 om natten har du lige så stor chance for at møde ham i en skadestue i Jylland som i et spil Civilization. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009 for at bringe et nyt spilsite til tops i den støvede og fastgroede danske spilbranche.

Flere artikler af Christian Kruse