Det blev kun til den ene sæson, for det første spilprogram på dansk tv siden Troldspejlet (Nej, DK4 tæller ikke!). Pixel.tv, der har stået bag programmerne, meddeler i dag på deres website, at TV2 Zulu ikke har ønsket at fortsætte samarbejdet.

Ifølge Pixel.tv selv indløste programserien ellers seertals-forventningerne og "programmet fik sat gaming på dagsordenen og vist, at tv om gaming ikke behøver at være kedeligt." De kommer dog ikke nærmere ind på, hvad de specifikke seertals-målsætninger har været, eller hvor mange seere programmet har haft.

Zulu Gamebusters formåede også at skille vandene internt, både blandt computerspillere og spiljournalister. Nogen elskede den videreførte stil fra Pixel.tv, med dude-slang, smartsnak, hurtige klip, fokus på de store AAA-serier og sjove optrin. Andre kritiserede programmet for at forfladige spilmediet, kun have værter af hankøn, og holde fast i en forældet forestilling om spil som et medie for bumsede teenagere, der kun tænder på digital brystfysik, amerikansk slang og Call of Duty.

Under alle omstændigheder er debatten fortid nu, med nedsænkningen af Gamebusters-kisten i den digitale glemsel. Af bits af du kommet, til bits skal du blive, og vi har så lov til at håbe at en nyt spilprogram igen af bits vil opstå.

(via: @distraet)

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Jesper Krogh Kristiansen

Kommentarer (1)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce