Så er det snart ved at være ved den tid igen. Hvor spilsites flyder over med nyheder om den fagre nye verden, de fantastiske nye spil og den fænomenale nye hardware, som vi bliver lovet hvert år, når den største af alle spilmesser, E3, løber af stabelen.

Og det betyder, at der igen er nogen af os, der kommer til at sidde klinet til skærmen til langt ud på natten, for at følge med i Sony, Nintendo og Microsofts pressekonferencer, for at se, hvad de har at byde på i året der kommer. Det er vores Oscar-uddeling simpelthen. Den største begivenhed i spilkalenderen.

Som en opvarmning til det store show, har vi fundet de fem mest tåkrummende begivenheder fra tidligere tiders E3-konferencer, så du kan få lidt hård hud på pinlighedsmusklen, inden showet starter på mandag:

Nr. 5. - Shigeru Miyamoto kan ikke få Wii-controlleren til at virke

Et klassisk eksempel på, at det bare ikke er fedt når teknikken bryder ned. Læg mærke til den ulmende desperation der sætter ind hos oversætteren, da Wii-moten går fuldstændig i kage, under demonstration af det nye "Zelda - Skyward Sword"

Nr. 4. - 'Soccer Mom' Cammie Dunaway prøver at være 'sej' med snowboarder Shaun White

Nogen gange er det bare alt for tydeligt, at folk desperat prøver at spille en rolle på scenen. Her ser vi et smukt eksempel fra Nintendos E3-konference i 2008. Der er vist ikke noget at sige til, at 'core gamers' følte at Nintendo ikke tog dem specielt alvorligt i denne periode.

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Jesper Krogh Kristiansen

Kommentarer (3)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce