1
Eurogamer Danmarks 8. podcast leverer uafbrudt spilsnak i 60 minutter.

Det griber om sig! Det efterhånden ottende afsnit af Eurogamer.dk's let ulineære føljeton af podcasts er nu i æteren til gratis aflytning for fans af spil og ikke andet.

De herrer Martin, Jesper, Janus og Mark har endnu en gang fundet sammen om en rundbord med en madpyramide bygget op af pizzabakker og øldåser som en tro kopi af fjerde bane i vanilla Angry Birds.

Snakken går denne gang at random på emner som zombier, fysikken i krigsspil, terror som plot og effekt på gameplayet, Marks nye monster-pc, DOTA-typen og meget mere.

Er du for eksempel rustet til nogle tanker om fremtidens konsolkrig eller hysteriske gøgler beat'em-ups? Eller vil du høre, hvad vokalkvartettens største spilmæssige skuffelser gennem tiderne har været?

Og hvad sker der for Diablo III - er det ikke bare en dødssejler? Martin synes.

Opdater din spilhjerne med denne fil af lyd. Velbekomme!

Du kan også hente Eurogamer.dk Podcast #7 som MP3 og lytte til det via en mobil afspiller på farten - hent her ved at højreklikke og vælge 'gem som' til din HD (ca. måske omkring en små 20 MB eller lidt mere...) 

NYT! Tilmeld dig Eurogamer Danmarks nyhedsbreve og få det vigtigste med via email!

Få en daglig opsummering af dagens vigtigste indhold direkte til din email. Sendes ud hver eftermiddag kl. 17.00 - Du kan også få ugens opsamling hver fredag.

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.