Mirror s Edge 2 var i løbet af sidste år et hot emne på rygtefronten - både i form, at rygter men også via udtalelser direkte fra DICE, der både nåede at tale positivt om at lave en efterfølger til det stilrene stealth-parkour spil, og sideløbende også nærmest officielt lukkede ned for dets eksistens.

Det lød ellers temmelig ladsiggøreligt, da det sidste vi hørte mod slutningen af 2011 var, at Mirrors Edge 2 skal køre på Frostbite 2.0, samme tekniske platform som driver Battlefield 3.

Og nu er der så nye udtalelser direkte fra en af DICEs øverste, kreativ direktør Lars Gustavsson, som ved Quo Vadis i Berlin fortalte overfor Golem.de, at:

"Mirror 's Edge har med sine omkring tre millioner eksemplarer solgt ganske godt, men sammenlignet med Battlefield er det ikke meget - og alligevel håber jeg på [at vi kan lave Mirror's Edge 2]," udtalte Gustavsson.

Han talte herefter videre i positive og håbefulde vendinger om et Mirrors Edge 2:

"Jeg elsker spillets univers, alle hos DICE har det vist sådan, og vi vil gøre næsten alt for at bringe det tilbage, og i den nærmeste fremtid vil vi se nærmere på, om vi kan. Fårhåbentlig kan vi, men vi må vente og se, hvad der skal til. "

Hvornår "den nærmeste fremtid" ligger i kalenderen, er dog stadig uklart.

Ville du spille et nyt Mirrors Edge?

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.

Flere artikler af Kristian West