Den britiske spilbutik-kæde GAME er i gevaldige vanskeligheder, og er netop sat under administration af Price Waterhouse Coopers. De seneste uger har kæden haft problemer med at få leveret eksemplarer af nye spil, fordi der simpelthen har været tvivl om, hvorvidt kæden ville kunne betale for dem.

Det kommer dog ikke til at have nogen konsekvenser for den danske gren af GAME-kæden. Allerede for 6 måneder siden lukkede den sidste fysiske GAME-butik i Danmark, men kæden har stadig en dansk webshop kørende, og indtil videre kommer forholdene i Storbritannien ikke til at påvirke de danske kunder.

"Vi følger selvfølgelig udviklingen i England, men lige nu fortsætter vil som sædvanligt her i Skandinavien.", fortæller Kim Söderström fra GAME.dk's kundeservice. "Alle bestillinger befinder sig i sikkerhed hos GAME.dk, og vi lover at sige til i god tid, hvis dette skulle ændre sig."

Vi siger naturligvis til, hvis vi hører nyt om forholdene for de danske GAME-kunder.

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Jesper Krogh Kristiansen

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce