EA Sports overvejer i øjeblikket, hvor vidt nogle af de grundlæggende spilmekanikker udviklet i forbindelse med det snarligt kommende FIFA Street skal føres videre til FIFA 13, som udkommer i efteråret.

EA Canadas to interne sportsafdelinger har siddet stort set op af samme skillevæg på samme fysiske adresse og udviklet på de to spil, sidstnævnte senest på FIFA 12, hvorfra FIFA Street da også låner sin grundlæggende spilmekanik.

Netop FIFA 12 markerede med udgivelsen sidste år en vigtig milepæl for EAs traditionsrige fodboldserie, idet den tog et kvantespring indenfor både AI, taktik og fysikmodel.

Hvis du gik glip af den, har du her vores anmeldelse af FIFA 12.

En af de fremtrædende features ved FIFA Streeet, i kraft af spillets afbilding af gadefodbold, er driblinger med konstant synsretning mod målet. Det giver nogle muligheder for at skabe helt særlige, spidsfindige finter og tricks, som EA Sports i øjeblikket vurderer muligheden for at trække med over i FIFA 13.

FIFA Street spiller også på muligheden for at en spiller med bolden kan stoppe helt op og stå på stedet, enten for at tirre med diverse driblinger, eller for at lægge op til en spilning på lidt mere spektakulær vis end bare at stikke bolden langs jorden eller med et lob.

Alting afhænger dog af markedets modtagelse af FIFA Street. Hvis spillet bliver en succes, siger EA til Eurogamer.net, at de efterfølgende vil overveje hvert succesfuldt spilmekanisk element fra FIFA Street til brug i FIFA 13.

FIFA 13 er endnu ikke formelt blevet offentliggjort eller datosat, men forventes afdækket i løbet af foråret, med en udgivelse i efteråret.

FIFA 12 udkommer i øvrigt i en ny håndholdt version ved lanceringen af PlayStation Vita, som udkommer den 22. februar.

Vi anmelder PS Vita i denne uge, samt en håndfuld lanceringstitler, så skræl øjnene og hold øje med forsiden i de kommende dage.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.

Flere artikler af Kristian West

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

FIFA 12

Rent maskineri.

FIFA 13 Anmeldelse: Sendt til hjørne?

Kan FIFA blive ved med at udvikle sig, eller har serien nu ramt offside?

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce