Origin runder 9 millioner brugere

Og annoncerer nye distributører på platformen.

De kan knap få armene ned hos EA, efter at de seneste tal for deres digitale downloadtjeneste Origin er indløbet. For på kun otte måneder er det lykkedes dem at når op på næsten en fjerdedel af Steams størrelse.

Ifølge EA's seneste pressemeddelelese er der i dag 9.3 millioner mennesker der har registreret sig og hentet Origin-klienten ned på deres computer. Dermed er der stadig et stykke op til Steams godt 40 mio. brugere. men til gengæld har Origin nået det imponerende tal efter kun otte måneder.

En af grundende til den flyvende start er sandsynligvis, at det meget ventede Star Wars: The Old Republic, i digital form udelukkende kunne købes online via Origin. Og EA kan da også afsløre, at hele 40% af alle solgte kopier af spillet er solgt gennem Origin.

"Det momentum som vi har opnået med Origin siden lanceringen i juni har været fantastisk, holdt oppe af fantastiske spil og fantastiske partnere," lyder de glade ord fra David DeMartini, vicedirektør for Origin. "Vores hurtigtvoksende brugergruppe understreger interessen fra gamere verden over i en fuldt-forbundet, 365-dages digital spiloplevelse. Vi er fast besluttet på at videreudvikle og udvide Origin til at hjælpe spillere få det maksimale ud af deres spil, og vi er kun lige begyndt."

EA kan også fortælle, at en ny gruppe udgivere nu også er kommet med på Origin-vogenen. Blandt dem finske Remedy, der slipper den kommende PC-version af Alan Wake fri på EA's platform senere denne måned. Remedy har dog tidligere afsløret, at den neurotiske horror-forfatter også vil være at finde på Steam, så der er altså ikke tale om en eksklusiv Origin-udgivelse.

Jump to comments (1)

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading