Red Orchestra 2 er first person shooteren der pludselig blev for svær for dets fans. Man dør nemlig af at blive skudt. Det kan umiddelbart lyde indlysende, men for mange fans af BF3 og COD er det alt andet.

Men noget kunne tyde på at der er en kerne af fans omkring Red Orchestra 2 der kan lide det godt nok til at lave nye kort til spillet. Indtil videre er der kommet to, Butowo og Ogledow.

Sitet er her: http://www.ro2modmaps.com/

Som latid med mods: installer på egen risiko.

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.