"Hvor skal vi hen du?"

Åbenbart op ad salgslisterne for iPhone og iPad-applikationer. For trods fraværet af prime-time tv-optrædender og face-time med diverse kronprinsekærester, så formår den aldrende tv-trold Hugo, stadig at sælge rigtig, rigtig mange spil.

Til DR Nyheder fortæller Henrik Kølle, direktøren for Krea Medie, at det nyeste Hugo-spil til iOS, Hugo Retro Mania, har formået at sælge 170.000 kopier i Danmark siden lanceringen for syv uger siden. Siden da er spillet også blevet lanceret i lande som Tyskland, Østrig, Norge, Thailand, Chile, Tyrkiet og Polen og sælger nu omkring 20.000 eksemplarer om dagen.

"Vi har oplevet, at den brandværdi, der var i Hugo i 90'erne både i Danmark og i udlandet, den har holdt ved.", udtaler Henrik Kølle, og det må man give ham ret i.

Her på Eurogamer finder vi det på samme tid fascinerende og skræmmende, at det kan lade sig gøre at flytte så store antal, med noget det kun er et nødtørftigt faceliftet spilkoncept fra 20 år tilbage. Men nostalgiens fangarme er stærke. Omkring 20.000 spil om dagen stærke.

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Jesper Krogh Kristiansen

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce