Velkommen til Steelport! Denne by er klar til at blive underlagt The Third Street Saints' kontrol. Nu er der gået medieshow i banden med alt, hvad der dertil hører af merchandising. Film-deals, energidrikke, maskotter og tøj - merchandisebutikker spredt over hele byen.

Efter Saints Row 2 er den ikoniske bande for alvor blevet populær. "Autografér, og smid derefter dit gevær på jorden" er en kommentar, man kan høre fra en af politimændene i introsekvensen.

1
Hvem er badass? DU er badass.

Saints Row lægger hårdt ud med en actionsekvens, der er lige dele seriøs og useriøs. Forklædt i maskot-kostumer som Johnny Gat (kendt fra de andre Saints Row-spil) begiver banden sig ud for at røve en bank. Dette skal selvfølgelig gå galt, blandt andet fordi der blandt røverne er en skuespiller, der skal researche The Saints, så han kan spille en af dem i en kommende film.

Selve introsekvensen er toneangivende for resten af spillet; Story mode i dette spil handler om Saints' kamp imod The Syndicate (og imod at de selv er blevet lidt lade på grund af deres kommercielle succes). Det bliver dog aldrig mere seriøst end, at ens fjender gerne bruger Stripper Assassins eller S / M klubber for at opnå deres mål.

Krimi-kartellet "The Syndicate" består af forskellige individuelle bander, der arbejder sammen for at bekæmpe The Saints. Her er tale om f.eks. en bande Tron-inspirerede cyber-nørder og en vanvittig gruppe wrestlere, som ledes af uber-luchadoren "Killbane".

Foruden Story Mode missionerne er der et væld af andre aktiviteter, man skal passe, imens man kommer igennem kampagnen. For at overtage byen skal du stoppe andre banders kriminelle aktiviteter, købe butikker og lejligheder og tjene penge på diverse andre måder. For at kunne komme til at deltage i disse aktiviteter (og for at tilkalde hjælp, kigge på kortet eller opgradere sin figur, bil eller bande) skal man da selvfølgelig bruge sin smartphone med indbygget "Saintsbook" (Saintsbook bruges til at tracke de challenges, der er i spillet, samt at tage assassination- eller biltyveri-missioner).

Grafikken i spillet er nydelig uden at være prangende, dog med masser af plads til en overflod af easter eggs, som findes stort set alle steder i spillet. Prøv du f.eks., om du kan finde den kæmpe reference til Red Faction: Armageddon / My Little Pony, som er at finde i spillet.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Hipsterspillet for seriemordere

Nyt voldsspil baseret på menneskehad skaber ubehag

Saints Row-udvikler utilfreds med lummer markedsføring

Pornoskuespiller blev krediteret som producer

Få Saints Row: The Third i Humble Deep Sílver Bundle

Betal hvad du vil, eller slå gennemsnittet og få Dead Island med

Dominatrix-udvidelsen til Saints Row: The Third kommer nu til SR4

Nåede ikke med i 3'eren, men kommer til 4'eren

De korte nyheder fra Eurogamer

Den forgangne uges nyheder i snackstørrelse

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce