Så er der nye salgstal, og vi tager igen temperaturen på det danske spilmarked med top-10 listen for sidste uge.

Det er to store treere, der kæmper om topplaceringen i denne uge. Battlefield 3 og Uncharted 3. Battlefield lå på førstepladsen i sidste uge, så spørgsmålet var om Sonys store eksklusiv-titel kunne overtage topplaceringen, når lidt af lancerings-dampen var gået af Battlefield 3.

Men - igen i uge 44 var det EA og DICE's FPS der løb med førstepladsen. Uden tvivl hjulpet på vej af det faktum at det er et multiplatformspil, i modsætning til Uncharted 3.

Længere nede af listen finder vi flere game kendinge. FIFA 12, Football Manager 2012, The Sims 3: Pets og Batman: Arkham City.

Men interessant er det at se, at Skylanders: Spyro's Adventure er klatret op ad listen. Det lader til at spillets 'staying power', også har overrasket Activision selv idet de for nyligt har opjusteret deres forventninger til året resultater bl.a. med henvisning til Skylander fortsatte pæne salgstal.

Denne uge Sidste uge Titel Platform(e)
1 1 Battlefield 3 PC, Xbox360, PS3
2 - Uncharted 3: Drake's Deception PS3
3 3 FIFA 12 PC, Xbox360, PS3, Wii, 3DS, DS, PSP
4 2 The Sims 3 Pets PC
5 4 Football Manager 2012 PC
6 7 Skylanders: Spyro's Adventure PC, Xbox360, PS3, Wii, 3DS
7 3 Just Dance 3 Xbox360, PS3, Wii
8 5 Batman: Arkham City PC, Xbox360, PS3
9 9 The Sims 3 PC, 3DS
10 10 Zumba Fitness Wii

Kilde: chart-track (listen er baseret på opgørelser fra Arnold Busck, Blockbuster, Coop DagliBrugsen, Coop Kvickly, Coop Kvickly Extra, Coop SuperBrugsen, Dansk Supermarked, EB Games, Experten, F Group og Game)

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Jesper Krogh Kristiansen