I dag åbner vi stille og roligt dørene for Eurogamer version 11.

Det er efterhånden fem år siden, at sitet sidst fik en grafisk og funktionel overhaling, og vi er stolte over hermed at levere et fremtidssikret site med masser af nye features foruden tre nye størrelser - HD til de store monitors derude, bærbar til din laptop og iPad samt en lækker lille mobil version til håndholdte enheder.

Du kan prøve de tre formater af via knapperne nederst til venstre på sitet - når du har afprøvet vores nye everscroll funktion, der lader dig bladre ned gennem vores seneste indhold så længde du har lyst.

Vi har sikret Eurogamer.dk for de kommende år og gør det umiddelbart lettere, mere overskueligt og behageligt at læse websiden og finde frem til sine interesser, ikke mindst via det nye, dynamiske afkrydsningssystem i venstre menu.

Det er muligt at vælge flere felter - prøv selv!

Men en lancering som denne går vi ud af en længerevarende betatest med en sikker mavefornemmelse omkring de nye funktionaliteter. Der vil dog i de kommende dage og uger forekomme småfejl omkring på sitet, som vi vil tage hånd om, når de opstår. Bær over med os.

Skriv gerne ind med eventuelle bugs (kontakt[at]eurogamer.dk) - og brug ellers kommentartråden i denne nyhed til at komme med din umiddelbare mening.

Vi er spændt på at høre, hvad du synes om dit nye gamle spilsite.

Vi føler os i hvert fald stadig 100 procent hjemme og ser frem til fortsat at levere spilnyheder, anmeldelser og artikler med en skarp og syrlig kant.

Så værs'go! Gå amok og se dig omkring, stort set alt ved det gamle site er blevet optimeret, justeret og gjort mere rummeligt.

Velkommen til!

Redaktionen
Eurogamer.dk

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.