Patrick Liu, producer i DICE, er nu begyndt at komme med de første svage antydninger af, at der er en efterfølger på vej til kritiker-darlingen Mirrors Edge

"Vi kan se at der en en enorm fan-base, det er næsten som en kult! Og vi ved hvilke styrker vi havde og hvilke svagheder vi havde i det spil. Så hvis vi nogensinde skulle udgive et nyt spil, så ville vi side, hvad vi skulle forbedre og hvordan vi skulle nå et bredere publikum. Så jeg tror helt sikkert der er et marked til stede", siger han til websitet spong i et interview.

"Jeg tror det er noget som folk er parate til at springe ind i igen"

I lang tid har der ellers været tvivl om, hvorvidt Mirrors Edge nogensinde ville få en efterfølger, da det oprindeligt solgte ret skuffende. Således afviste EA i februar 2011 en prototype på Mirrors Edge 2 fra DICE. I den forbindelse udtalte Patrick Soderlund fra EA, at Mirrors Edge ikke havde levet op til deres forventninger til salget.

DICE og EA projekterede oprindelig med tre mio. solgte eksemplarer. Men efter den første måned, hvor de fleste titler har hovedparten af deres salg, havde det kun solgt lige over millionen. Men Mirrors Edge har vist sig at have staying power og papirer fra en retssag mellem EA og Edge Games viser, at spillet i oktober 2010 havde solgt mere en 2 mio. på verdensplan.

EA har senere udtalt, at de stadig anser Mirrors Edge for at være en "vigtig franchise" og EA's direktør Frank Gibeau nærmest bekræftede at der var en 2'er under udvikling og at denne 'måske' ville køre på den nye Frostbite 2-engine som det kommende (og meget flotte) Battlefield 3 også er baseret på.

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Jesper Krogh Kristiansen