Danskfødte Jesper Kyd - der bor i USA - står igen bag musikken til Ubisofts Assassin's Creed-serie, når AC: Revelations udkommer den 15. november til pc og HD-konsol.

Jesper har denne gang ladet sig inspirere af musik fra det 16. århundredes græske, renæssance og middelalderlige tonearter og rytmer til underbyggelse af Ezios rejse gennem Altaïrs fodspor gennem megalopolisen Konstantinopel.

Vi talte sidste år med den virtuose danske spilmusikskomponist - resultatet heraf kan du læse i vores interview med Jesper Kyd.

Læs også vores preview af Assassin's Creed: Revelations.

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.

Flere artikler af Kristian West