Mirror's Edge er et særligt spil, som gjorde brug af parkour som omdrejningspunkt længe før det blev populært i fortænkte kultursammenhænge i den danske hovedstad og som - måske mere vigtigt - har efterladt horder af pacifistiske akrobater in spe hungrende efter en opfølger .

Historien har dog altid været den samme fra DICE's side: Vi arbejder ikke på endnu et Mirror's Edge.

Men hvis rygterne taler sandt, er den svenske udvikler snart klar med en offentliggørelse af 2. spil i serien.

Ifølge Sillegamer.com, der haft fingrene i november-udgaven af det amerikanske spilmagasin Official Xbox Magazine, er DICE nemlig i fuld færd med udviklingen af netop Mirror's Edge 2.

Spillet, der ifølge samme kilde er under udvikling til pc, X360 og PS3, vil blive drevet af Frostbite 2.0, samme audiovisuelle platform, der trækker i snorene på Battlefield 3 og Need For Speed: The Run.

Godt nyt, hvis rygterne har noget på sig.

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.

Flere artikler af Kristian West