"Det skal de få betalt!"

Nogenlunde sådan må det have lydt i hovedet på Valves ansvarlige for, hvilke spil der er til rådighed på dennes digitale download-platform Steam, der er den klart største til pc.

Der er nemlig sket det, at endnu et spil i EAs portefølje uden videre er blevet slettet fra distributionsplatformen, som det skete med Crysis 2 for ikke så længe siden.

Det drejer sig denne gang om rollespillet Dragon Age II fra BioWare, som muligvis har brudt kontrakten med Valve ved at gøre det muligt at købe DLC inde fra spillet - i den forbindelse er ekstrapakken Legacy netop udkommet, hvilket kan have gjort udslaget.

EA har i forbindelse med blacklistingen af Crysis 2 tidligere udtalt, at de søger at løse konflikten med Valve. Valve derimod har hverken svaret konkret på sagen om Crysis 2, ej heller i dag med henblik på fjernelsen af DAII.

Både Crysis 2 og Dragon Age II findes dog til salg via EAs nyligt åbnede digitale distributionsplatform Origin, som i øvrigt bliver eneste digitale platform for en af årets store udgivelser, Star Wars: The Old Republic.

Der går i disse dage rygter om, at Battlefield 3 ikke kommer til salg via Steam, hvormed Valve går glip af to af årets allerstørste pc-titler.

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.

Flere artikler af Kristian West

Kommentarer (3)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Dragon Age II

Mangler luft under vingerne.

Dragon Age-forfatter kvitter efter grov chikane

Opdatering: Personlige grunde årsag til exit

Dragon Age-forfatter flygter fra onde fanboys

Sure, anonyme gamere kan drive en forfatter til depression.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

Skyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce